به گزارش قدس آنلاین، به نقل از خبرگزاری تاس، اولگ کوبیاکوف، مدیر دفتر سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در مسکو، طی اظهاراتی تأکید کرد که اگرچه وضعیت جهانی امنیت غذایی و امدادرسانی به مناطق محروم بهبود یافته است، اما همچنان این وضعیت هشدار دهنده است.
کوبیاکوف گفت: وضعیت قحطی و امنیت غذایی، نسبت به زمانی که همهگیری در حال گسترش بود، بهبود یافته است، اما این ارقام هنوز نسبتا نگرانکننده هستند.
این مقام سازمان فائو گفت که تقریباً از هر 10 نفر یک نفر در این سیاره اکنون گرسنگی مزمن را تجربه می کنند.
کوبیاکوف تاکید کرد: در عین حال، "هیچ دستور العمل جهانی جادویی" وجود ندارد که بتوان مشکل قحطی را "در یک سال، در دو سال یا در پنج سال" حل کرد.
وی خاطرنشان کرد: اگر این امکان وجود داشت، بشر از مدت ها قبل آن مشکل را حل کرده بود.
این مقام در ادامه افزود: در زمینه ارائه راهکارهای مهندسی و سازمانی که امکان بهبود وضعیت در حوزه امنیت غذایی را فراهم می کند، فاصله زیادی بین اقتصادهای توسعه یافته و در حال توسعه وجود دارد.
کوبیاکوف گفت: بنابراین، وظیفه (بشریت) انتقال فنآوریهای کشاورزی مدرن و کارآمد به کشورهای در حال توسعه است؛ فناوریهایی که سازگار با محیطزیست باشند و در انرژی صرفهجویی کنند.
به گفته این مقام فائو، کشورهای در حال توسعه نه تنها باید امنیت غذایی خودشان را تأمین کنند، بلکه باید به "سبد نان" بشریت تبدیل شوند.
وی همچنین افزود: همه شرایط محیطی برای انجام این کار در کشورهای آفریقایی و در کشورهای آسیایی فراهم است.
نظر شما